DeOndernemer Business Festival donderdag 20 april Vliegveld Twenthe

6-04-2017

Het ‘Business Festival’ is een initiatief van DeOndernemer en Tubantia, waarbij kennis, inspiratie en ontmoeten de boventoon voeren. Inspirerende kennisdeling op het gebied van Finance, Tech, Marketing en Human Resource met keynotes van o.a. Richard van Hooijdonk, Marjolein ten Hoonte (van Randstad) en Ynzo van Zanten (van Tony’s Chocolonely).

Ook worden er tal van kennissessies verzorgd. Het is een festival voor en door ondernemers en professionals met verhalen over cybercrime, nieuwe businessmodellen en (actuele) zakelijke thema’s. Interactieve lezingen waarbij je brein op de proef wordt gesteld en je wordt meegenomen naar een onbekend gebied.

Het ‘Business Festival’ vindt op 20 april 2017 op Vliegveld Twenthe plaats, waar je vanaf 14.00 uur van harte welkom bent. Kijk op www.businessfestival2017.nl voor meer informatie en het bestellen van tickets.