Terugblik kennissessie ‘Grensoverschrijdend Ondernemen’ – Rabobank & MKB Twente

11-06-2018

Afgelopen donderdag, 7 juni, heeft de Rabobank in samenwerking met MKB Twente een zeer interessante en informatieve bijeenkomst opgezet. Deze middag ging over het ‘Grensoverschrijdend Ondernemen’. Wim Geul vertelde over de mogelijkheden die het WTC Twente ondernemers biedt. De to-do’s en not-to-do’s over ondernemen in Duitsland werden op een rijtje gezet door Dr. Johannes Reef. Daarnaast kwam het wereldwijd ondernemen nog aan bod. Continent voor continent werd benoemd en toegelicht, een erg interessant én actueel onderwerp was het zeker.

De tweede kennissessie in samenwerking met Rabobank zal plaatsvinden op donderdag 18 oktober 2018.  Dit zal ongetwijfeld een zeer goed georganiseerde middag worden met een actueel en interessant thema. Save the date! De uitnodiging zal u nog in de mailbox krijgen. Heeft u nooit nieuwsbrieven en/of uitnodigingen van ons gekregen? Schrijf u onderaan de pagina snel in om geen uitnodig te missen!